De Technologieco. van Shenzhenfreefeet, Ltd.

De beste fabrikant van elektrische autoped en zelf in evenwicht brengende autoped.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisOver ons

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Profiel QC
QC / Technical Support

Kwaliteitsbewaking


Een stal en een hoogte - het kwaliteitsproduct is de kernvoorwaarde van bedrijfontwikkeling.

Het Freefeetbedrijf heeft het principe om de beste producten aan klanten te leveren, en wij hangen strikt het kwaliteitsvereiste in werking stellen aan van de het ontwerpen procedure.

1. Hardware die fase ontwerpen: wij bezitten een ingenieursteam met 10 jaar ervaringen, alle elektronische commponents die wij zijn ingevoerde spaanders hebben gebruikt. Voorts werden wij volledig beschouwd als kernissus zoals de de harewareverbetering, de electromagetic interferentie, de elektromagnetische compatibiliteit, filter van de lijnkring, het overvoltage en de overstroombeveiliging, hittestraling.

2. Software die fase ontwerpen: ons ingenieursteam heeft aboundant zelf-in evenwicht brengt caculation en robot het vormen ervaring, en zij hebben vele scussessful gevallen in robot intellectualized aspect gedaan. Met 2 jaar van R&D en het testen, zijn het verrichtingssysteem en softwarecaculation bijna volkomen in echte praktijk geweest.

3. Manufacuringsfase: wij zijn strikt aanhangen het criterium van ISO9001.SMT, ONDERDOMPELING, kwaliteitscontrole, is assembleren gebeëindigd alle-in-één lijn. In addion, hebben wij 32 kwaliteitscontroleprocedure om te verzekeren het gekwalificeerde tarief boven 99.9% kan bereiken.
4. Testende fase: ons product heeft de functietest, prestatiestest, betrouwbaarheidstest, overvoltage en te sterke intensiteittest, trillingstest, het verouderen test, de abnormale behandelende test van de staat, kritieke voorwaardentest overgegaan. De tests bewijzen dat onze producten goed uitvoeren, evenals durale en betrouwbaar.

5. Verpakkingsfase: wij nodigen Japanse industriële desinger uit om ons pakket te ontwerpen, dat vier lagen van bescherming is om het verpletteren en bending.in-addtion te verhinderen, assessories hebben hun eigen groef om safty van levering te verzekeren.

6. Na de verkoopdienst fase: de klanten kunnen de autoped volgens het handboek in het pakket in werking stellen. Ons personeel van de klantendienst zal met u in twee weken en het aanbieden van de aangewezen dienst en steun contacteren.

 

Certificaten

Standaard:CE

Aantal:POCE14041012MCE

Uitgiftedatum:2014-04-14

Uitgegeven door:Shenzhen POCE Technology CO,Ltd.

Standaard:ROHS

Aantal:POCE14041023LCR

Uitgiftedatum:2014-04-14

Uitgegeven door:Shenzhen POCE Technology CO,Ltd.

Standaard:FCC

Aantal:POCE14041033KRR

Uitgiftedatum:2014-04-14

Uitgegeven door:Shenzhen POCE Technology CO,Ltd.

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason Zhang

Tel.:86-139-0294-6185

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Bekijk meer over ons :  Over ons   Fabrieksreis
Copyright © 2015 - 2019 balancing-scooter.com. All rights reserved.