De Technologieco. van Shenzhenfreefeet, Ltd.

De beste fabrikant van elektrische autoped en zelf in evenwicht brengende autoped.

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

1 2
Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.
het bedrijf toont

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:FREEFEET
Aantal werknemers:80~100 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 5 miljoen - US$ 10 miljoen
Opgericht Jaar:2013
Export pct:80% - 90%

Bedrijfinleiding

Co. van de Freefeettechnologie, Ltd, Hoofdkwartier in Shenzhen, China wordt gevestigd, die het „HOOGSTE merk „van zelf-saldoautopedden in China ernaar streven op te bouwen dat. Door 3 jaar ontwikkelings, heeft Freefeet bekend zowel bij binnenlands als overzee professioneel team gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, de marketing en de dienst van zelf-saldoautopedden gebouwd. Wij wijdden om te verstrekken de uitstekende hulpmiddelen van het kort-afstandsvervoer voor menselijk wezen langs de sociale verantwoordelijkheid van energie - besparing, lage koolstof en milieubescherming aanhangen.

Freefeet houdt aantallen onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten en kerntechnologie. Met het ontwikkelende doel van „energie - besparing, milieubescherming“, kregen wij de certificaten van Ce, FCC, ROHS en strikt stok aan het beheerssysteem van TSI16949/ISO9001. Door jaren van het groeien, hebben wij de 2ND Generatie van Freefeet en 3de het zelf-saldoautopedden van Generatie nieuwe modellen gelanceerd.

Met de technologie van dynamisch saldo en menselijke natuurlijke houdingen die, zuivere machtsaandrijving controleren, brachten wij een hoge veiligheid, een klein lichaam en een behendigheid, geen luchtvervuilings slimme vervoerder uit. De Freefeet-autopedden is verkocht aan over de hele wereld en wijd gebruikt in Persoonlijke voertuigen, politie op plicht, metro het dragen, luchthaven en grote paviljoenen, Toneelvlekken en golfcursussen, ect.

Co. van de Freefeettechnologie, Ltd bepleit de ondernemingsconceptie van „Vrees voor aard; de wetenschap verandert het leven“ om het uitvoerige ontwerp en R&D-systeem van slimme openluchtsportenproducten en persoonlijke voertuigen op te zetten. Wij hebben het meest professionele en ervaren ontwerpteam in het gebied en de kritieke onafhankelijke octrooitechnologie, gevorderde testmateriaal en productiebasis, die de eerste klassenproducten verzekert. Ons Onafhankelijk R&D-vermogen is hoogst toegelaten door de industrie, en wij zijn gehoornd met de eenheid van high-tech onderneming geweest.

Door takingthe het werk stijl van ernstig, efficiënte, betrouwbaar, toewijding, die aandringen, verbeteren wij constant de productenkwaliteit en onze dienst, om onze klanten tevreden te stellen.  

Onze visie moet wetenschap & technologie aanwenden om de levensstijl van mensen te veranderen en het comfortabeler te maken, vrij, en gezond.

 

 

Algemene managertoespraak

 

 Het welkom om de website van ons bedrijf te bezoeken, om onze product en service.we te kennen is volgens diepgaande revolutie van de markt en de vraag van klant, houdt verbeterend het product, die opgepoetste kwaliteit en de dienst pursueing, en creërend maximaliseer marktwaarde.

  Aangezien het bedrijf vestigde, verandert de stok aan het grote idee van „wetenschap het leven“, dag en nacht door meer dan twee hundrends van inspanning, wij tenslotte onderzoek en ontwikkeling uit ons eerste type van saldosysteem van elektrische voertuigen onafhankelijk. En recenter wij die houden verbeterend systerm, de functie, de prestaties en de innovatie met nieuw concept, facultatief product, om een volledige waaier van de professionele dienst aan onze klanten te verlenen. Sindsdien het bedrijf die, en constant de schaal, na een jaar van marktontwikkeling uitbreiden, hebben wij met succes dozens landen van de markt ontwikkeld vast groeien. Dit resultaat, die aan klanten wereldwijd oweing betreft en steunt, en de gezamenlijke inspanningen van bedrijfpersoneel.

 

  Aangezien het bedrijf is gevestigd, aanhangend de ondernemingsgeest --het „uitstekende merk, honderd jaar van FREEFEET“, en aan de bedrijfsfilosofie „hangt kwaliteit met verantwoordelijkheid, de oprechte dienst aan klanten aan“, hebben wij met 32 efficiënte partners op lange termijn van over de hele wereld samengewerkt. Onze producten met voordelen van belangrijke technologie en kwaliteit hebben winst de meerderheid van klanten vertrouwt op en in de Verenigde Staten, Europa, Midden-Oosten, Singapore, Indonesië, Maleisië en andere landen en regio's prijst.

 

  Wij zijn er stellig van overtuigd dat: FREEFEET zal in een gematigder tempo zijn, die de Chinese groene passen evenwichtige autopedindustrie leiden. Bevestig de integriteit, open concept, onze bedrijf gewillige vooruitgang met u, en creeer morgen briljanter!

 

Contactgegevens
Shenzhen Freefeet Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jason Zhang

Tel.:86-139-0294-6185

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Copyright © 2015 - 2019 balancing-scooter.com. All rights reserved.